Koningsspelen D.V. vrijdag 12 april 2019

Beste ouder(s),

Over enkele weken is het weer zover: op D.V. vrijdag 12 april 2019 organiseren we de jaarlijkse spelletjesmorgen voor de Koningsspelen. De oudercommissie is al druk bezig met de voorbereidingen.

Wat gaan we doen:

• De groepen 0 t/m 2 doen spelletjes op het achterplein van de Willem de Zwijgerschool.
    Hiervoor zijn 12 vrijwilligers nodig vanaf 9.15 uur

Tijdsindeling:
    9.30-10.30 uur  spelletjes
    10.30-10.50 uur pauze in de klas (begeleiders kunnen dan evt. bij andere groep kijken)
    10.50-11.40 uur spelletjes

• Voor de groepen 3 + 4 zullen er spellen worden uitgezet op het voorplein van de Willem de Zwijgerschool.
    Hiervoor zijn 7 vrijwilligers nodig vanaf 9.10 uur.

De spellen beginnen om 9.30 uur

• Voor de groepen 5 + 6 wordt er een vossenjacht in / rond winkelcentrum ‘De Schoof’ gehouden.
    Hiervoor zoeken we ± 15 enthousiaste vossen + 12 vrijwilligers om de groepjes vanaf ± 9.30 uur te begeleiden.

• De groepen 7 + 8 hebben deze morgen workshops
    Hiervoor zijn ongeveer 4 vrijwilligers nodig vanaf 9.15 uur.

Om 12.00 uur willen we met de hele school en alle ouders op het voorplein vaderlandse liederen zingen bij de vlag. Daarna mogen de kinderen mee naar huis.

Al deze activiteiten kunnen we alleen organiseren met de hulp van enthousiaste vrijwilligers. Vindt u het leuk om te helpen? Meldt u dan z.s.m. aan via onderstaand formulier, zodat we met elkaar een gezellige ochtend kunnen organiseren!

Alvast hartelijk bedankt!

Met vriendelijke groet,